Allround D-ponny

Inlagd: 2017-06-18    Annonsid: 1019387

Temperament: Trygg, pigg och pålitlig
Vi söker nu en Maxad D-ponny, gärna lite grövre modell, då ryttaren vuxit ur sin C-ponny (ryttaren är ca 1.70 av den nättare modellen). Ponnyn vi söker ska helst vara en valack 6-10 år. Den ska vara stabil och pålitlig med tydlig gas och broms. Ponnyn måste vara snäll i all hantering och gilla att bli ompysslad. Den behöver inte ha tävlats så mycket men den ska gilla att hoppa och ridas varierat, då särskilt att ridas ut då det är något vi ofta gör, både ensam och i grupp. Även en ponny som inte är färdigutbildad kan vara av intresse. Ponnyn kommer att tränas regelbundet i hoppning och dressyr.

häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Britt 
Ort  Linköping 
Län  Östergötland 

Mejla annonsören Britt
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.