Blivande stjärna sökes till junior/YR

Inlagd: 2017-06-18    Annonsid: 1019399
Blivande stjärna sökes till junior/YR. Hästar säljes
Blivande stjärna sökes till junior/YR. Hästar säljes
Blivande stjärna sökes till junior/YR. Hästar säljes
Jag söker efter en tävlings- och träningskompis att utvecklas med. Hästen ska helst vara mellan 5-8 år. Gärna mellan 160-170 cm i mkh. Ej hingst, bör vara trevlig i hantering och vardagssaker så som lastning, klippning, skoning och dylikt. Behöver inte ha tävlat men det är ett plus. Även ett plus om den skulle gilla att gå terräng! Jag vill nämligen främst hoppa men även rida lite fälttävlan. Rena, taktmässiga gångarter, den får gärna ha mycket egen motor. Bra huvud med mycket vilja är att föredra!
Referenser finns på förfrågan.

Hästen i fråga kommer stå i eget stall med 3 boxar, väldigt lugnt och stilla med stora hagar och kompisar. Noggrann tävlings- och tävlingsplanering samt bra tränare. Hör gärna av er! Hästen bör helst inte stå allt för långt från Stockholm, men undatag kan såklart ske.
Begränsad budget!

häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Elin Österlindh 
Ort  Ekerö 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören Elin Österlindh
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.