Ambitiös valack

Inlagd: 2017-06-19    Annonsid: 1019528
Ambitiös valack. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Varmblod  |  Storlek: Hästar >170 cm  
Kön: Valack  |  Födelseår: 2003  |  Mankhöjd: 178 cm  
Tävlingsnivå (Dressyr): Lätt B  |  Tävlingsnivå (Hoppning): 100 cm  
Temperament: Ambitiös, snäll, okomplicerad
Namn: Aerostar R  |  Pris: 70 000 kr
Aerostar R (SWB) a.k.a. Hugo (e: Aer ee: Aerline H ue: Good Future) är en riktigt ambitiös och arbetsvillig kille som mer än allt vill vara sin ryttare till lags. Han är ärlig och ställer upp i såväl hoppning som dressyr. Pigg och framåt men inte het. Väldigt känslig och lyhörd för hjälperna.

Han är tävlad 120 hoppning (med tidigare ägare) och LB dressyr med mig.

Hugo är 178 cm i mankhöjd. Han är stor men som sagt även känslig och arbetsvillig. Tack vare det blir han inte tungriden. Han vill ha en säker ryttare med stadig balans.

Tränar för tränare 2 gånger i månaden, endast dressyr på LB/LA nivå.

Han är inte mycket hoppad av mig p.g.a. rädsla. Däremot är han otroligt trygg i hoppningen. Han kan behöva lite extra mod från ryttaren om man placerar vita objekt under hinder men annars hoppar han allt med glädje.

Kan utan problem ridas ut både ensam och i grupp. Han är mycket van vid tung trafik såsom lastbilar, traktorer, motorcyklar mm.

Hugo är snäll i hagen och går bra med alla hästar. Han är mellanrang och leker gärna med unghästarna.

Hugo lastar sig själv och jag åker oftast ensam på både träning och tävling. Han är helt okomplicerad vart han än hamnar.

Snäll att sko, lite rädd för vatten men går att duscha utan problem. Att bli borstad hör inte till hans favoritsysslor men han står still i gången. Han kan stå själv i stallet och i hagen men vill såklart helst ha sällskap, som alla hästar. Skadefri förutom några små sår här och där genom åren.

Jag har inte bråttom att sälja Hugo utan är såklart mycket mån om var han hamnar. Han passar inte verksamhet utan vill ha en eller två ryttare med fasta rutiner. Hugo vill komma till någon som vill hoppa lite mer än vad jag vill. Han vill träna och kanske tävla på lätt nivå.

Ser helst att första kontakten sker via e-post där du beskriver dig själv, din ridning och dina ambitioner.


Pris  70 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Johanna Månsson 
Ort  Nybro 
Län  Kalmar 

Mejla annonsören Johanna Månsson
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.