Okomplicerat skäcksto

Inlagd: 2017-06-19    Annonsid: 1019529
Okomplicerat skäcksto. Hästar säljes
Okomplicerat skäcksto. Hästar säljes
Okomplicerat skäcksto. Hästar säljes
Okomplicerat skäcksto. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Övriga  |  Storlek: Hästar 160-170 cm  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2004  |  Mankhöjd: 163 cm  
Temperament: Okomplicerad och lugn,pigg vid hoppning/uteritt. Ej nybörjarhäst.
Namn: -  |  Pris: 50 000 kr
Efter fyra år ihop måste jag nu ta det tunga beslutet att, om rätt hem dyker upp, sälja min fina tjej. Hon år ett polskt halvblod på ca 163 cm I mkh. Hon är grundutbildad och tränad för tränare inom både dressyr och hoppning, men framför allt har vi ridit varierad ridning i skog och mark. Det finns inte mycket negativt att säga om denna häst, under våra fyra år ihop har vi aldrig stött på några större problem varken vad det gäller skador eller ridning. Hon är en häst som tycker det mesta är roligt och som har en positiv inställning och en enorm arbetsvilja oavsett vilka utmaningar man ger sig in på. Jag är mycket mån om vart hon hamnar då detta är en häst med ett psyke få förunnat. Varken låg eller hög i rang, kan vara själv i stall och hage, fungerar bra i flock och kan bo i ösdrift såväl som i box. Van vid att ridas ut ensam och i grupp, snäll att rida, men kan bli pigg. Jag vilm att hon kommer till någon utan prestationskrav, som letar efter en snäll och okomplicerad häst att njuta av vardagen med, som kanske vill ta några pass i padocken/för tränare ibland, men som främst vill ut i skog och mark.
Pris kan diskuteras med rätt köpare, då hemmet är viktigast.
Jag är endast intresserad av fodervärdskap ifall hon får stå kvar i det stall hon står nu.
Vid intresse/frågor: hör av dig och berätta lite om dig själv, självklart berättar jag jättegärna om hästen, men jag vill gärna veta lite om dig också!
Det går bra att ringa sena kvällar!

Väl mött

Pris  50 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Mathilda  
Ort  Varberg 
Län  Halland 

Mejla annonsören Mathilda
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.