Underbar gentleman

Inlagd: 2017-08-18    Annonsid: 1029075
Underbar gentleman. Hästar säljes

Inriktning: Övrigt  |  Typ: Övriga  |  Storlek: C-ponny  
Kön: Valack  |  Födelseår: 2008  |  Mankhöjd: 139 cm  
Tävlingsnivå (Dressyr): Lätt C  |  Tävlingsnivå (Hoppning): 100 cm  
Namn: Roy  |  Pris: 12 000 kr
Världens goase och snällaste ponny. Tyvärr har han en skada på ett ligament i hovleden höger fram. Detta gör att han inte längre håller för de högre klasserna i hoppning så vi har valt att T- märka honom då han ändå har mycket att ge. Kommer hålla för lättare ridning och hoppning. Mycket trevlig att hantera och fungerar mycket bra med andra hästar. En rolig ponny att rida som dock är en fd tävlingsponny och inte en ren nybörjarponny. Gör dock inget om man inte "sätter fart på honom". Lånar helst ut honom före köp då det är viktigt för oss att det nya hemmet blir långvarigt. Mer information lämnas via mejl där första kontakten helst tas. Bild och film finnes. endast till hästkunnigt hem. Referenser kommer önskas.

Pris  12 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Henriksson 
Ort  Uddevalla 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören Henriksson
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.