Trygg valack sökes

Inlagd: 2017-10-13    Annonsid: 1038236
Trygg valack sökes
Har du en trygg valack som kanske tröttnat på de stora klasserna i hoppning? Du kanske vill vidare men inte din häst? Jag söker en valack för ridning och hoppning i de lägre klasserna, 80-90 cm, och som inte är alltför stor utan nättare modell; max 167-168. Han ska vara okomplicerad i all hantering och i ridningen med ett stabilt temperament. En s k läromästare eller som man ibland kallar det; tanthäst/mor-/dotterhäst.
Kan erbjuda ett mycket gott och långvarigt hem för hästen med stor luftig box i stall på landet med mycket utevistelse i stor gräshage tillsammans med hästkompisar. Är mycket noga med god omvårdnad och varierad ridning. OBS! Endast från privatperson ej försäljningsstallhäst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Chris Wigh 
Ort  Lund 
Län  Skåne 

Mejla annonsören Chris Wigh
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.