Snäll D-ponnyvalack sökes till hästkunnig familj

Inlagd: 2017-10-13    Annonsid: 1038244
Familj med mycket hästvana i Åstorp utanför Helsingborg söker snäll och trevlig D-ponnyvalack 145-148 cm, gärna brun eller svart, ej skimmel. Ca 5-7 år, väl grundriden och hoppad, bra gångarter och ärlig på hinder samt vid uteritt. Ponnyn ska vara snäll och trevlig i all hantering och ridning, både hoppning och dressyr såväl som skogsridning samt ha lagom framåtbjudning. Max 60 000 kr.

Vi erbjuder ett hem med 3 barn, 10, 8 och 5 år gamla, så ett långvarigt hem utlovas. Mamma i familjen har många år tävlat i dressyr och även tidigare i hoppning, och är inte så stor, så det är tänkt att mamma rider ponnyn en hel del och utbildar, men de två äldre barnen ska också kunna börja rida ponnyn framöver. Till familjen hör också en A-ponny, en fyraårig C-ponny och under detta året även en sm-dressyrponny (maxad C) som läromästare som nu är dräktig. D-ponnyn kommer att ersätta henne framöver.

Ponnyerna bor i litet privat stall med stora gräshagar året om precis intill skogen på Söderåsen med milslånga skogsvägar och ridavstånd till Åstorps ryttarförening med alla träningsmöjligheter.

Om du har en trevlig valack som stämmer in på beskrivningen och som du vill ge ett livslångt hem med mycket kärlek och kunskap så tveka inte att höra av dig. Skicka gärna foto och film tillsammans med din beskrivning.

Jag skickar en bekräftelse på alla mail jag fått så får du inget svar har det inte nått mig. Jag har förstått att just mailsvaren strular ibland på hästnet. Jag lämnar därför mitt telefonnummer också, men tar gärna mail i första hand.

Hälsningar Petra Leander
0701-499022

häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Petra Leander 
Ort  Åstorp 
Län  Skåne 

Mejla annonsören Petra Leander
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.