Trygg Tinker/Irish Cob till familj

Inlagd: 2017-11-11    Annonsid: 1043350
Vi är en familj med flera barn i varierade åldrar där hästintresset idag framförallt finns hos mig själv och de äldre tjejerna mellan 15-20 år.

Vi har ett arabsto och en shettisvalack idag. Vi bor på en stor gård mitt ute i skogen i Värmland med otaliga vandringsleder/ridvägar runt husknuten. Vi har även precis färdigställt en stor paddock under sommaren.

Vi är ute efter ytterligare en häst som är trygg och säker och som gör att vi kan rida ut tillsammans. Arabstoet blir väldigt försiktigt och lite oroligt när man rider ut på henne ensam. Samt en häst som även kan tycka att det är roligt med ett pass i paddocken då och då där vi börjat bygga upp lite trail-banor då detta är en av de saker som arabstoet tävlat inom.

Då vi fortfarande räknar oss som mer nybörjare än hästvana är det viktigt att det är en lugn o framförallt trygg häst som inte är för ung och som tycker det är roligt att jobba så att vi kan utvecklas tillsammans. 

Det behöver inte vara en särskilt utbildad häst så länge som den kan grunderna, är välriden, miljötränad och van vid att ridas i skog/terräng. Gärna van vid barn, vilt och hundar.

Vi har ett stall med tre stora boxar och stora hagar runt gården.

Hör av er om ni tror att ni kan ha vår nästa familjemedlem till salu.

häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Linda 
Ort  Arvika 
Län  Värmland 

Mejla annonsören Linda
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.