Allroundhäst sökes!

Inlagd: 2017-11-13    Annonsid: 1043555
Allroundhäst sökes! . Hästar säljes
Jag är 29 år och letar efter min nya bästa hästvän att starta ett nytt äventyr med! Jag söker efter en allroundhäst som är mjuk i kroppen och lätt i munnen, med egen framåtbjudning. Jag ser gärna att den är utbildad LA/MSV dressyr och 110/120 hoppning, men inget krav. Behöver inte ha tävlat dessa klasser men ska vara enkel att ha med sig på tävling.

Hästen ska vara enkel i all hantering såsom i stallet, vid hand, spolning, klippning, skoning och lastning. Hästen ska tycka om uteritter och kunna ridas ut på både själv och i grupp. Trafiksäker. Hästen ska vara ca 163-170 cm i mankhöjd och inte äldre än 14 år.

Jag kan erbjuda ett gott hästliv med varierad ridning på bana och i skogen, träning i både hoppning och dressyr för tränare, tömkörning, utevistelse i stora hagar tillsammans med andra hästar samt mycket gos och kärlek! Hästen kommer att stå i utkanten av Göteborg. Jag själv tränar dressyr på LA-nivå och hoppning upp till 110. Kommer att tävla lite då och då men söker ingen tävlingsmaskin =)

Hör av er via mail om ni har något för mig, så kan vi ta det vidare på telefon sen!

Söker främst i Västra Götaland/Halland, men kan åka längre för rätt häst. Vill kunna provrida minst två gånger,så att det verkligen känns bra!

häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Malin  
Ort  Göteborg 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören Malin
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.