Superfint avelssto PRE säljes förmånligt till rätt hem

Inlagd: 2017-11-14    Annonsid: 1043849
Superfint avelssto PRE säljes förmånligt till rätt hem. Hästar säljes
Superfint avelssto PRE säljes förmånligt till rätt hem. Hästar säljes
Superfint avelssto PRE säljes förmånligt till rätt hem. Hästar säljes

Inriktning: Avel  |  Typ: Övriga  |  Storlek: Hästar 160-170 cm  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2006  |  Mankhöjd: 162 cm  
Temperament: Mild
Namn: Kimba Cen  |  Pris: 20 000 kr
Kimba är ett riktigt fint sto med god rastyp och bra storlek (ca 162 cm), hon har 75% Cardenasblod och hennes pappa är den berömda svarta hingsten Delgado Mac.

Riktigt fint sto som fått fyra föl i livet, lätt att få dräktig och enkla fölningar.

Kimba kan ge svarta, bruna och skimmelfärgade föl.

Hon säljs mycket förmånligt till rätt hem med mycket kunnande och kärlek. Hon har en gammal muskelskada och behöver lite extra uppmärksamhet och skötsel pga det. Hon behöver bo någonstans där hon kan få fortsätta gå barfota, men halkfritt. Där vi bor kan vi inte ordna det, och det blir jobbigt för henne. Att sko är inget alternativ tyvärr, så jag önskar ett hem i södra Sverige i första hand.

Kimba är en MYCKET vänlig individ som aldrig skulle göra något för att skada någon! Hon kan bli lite stressad vid okända situationer (tex vid lastning eller på klinik), men har fått "Med beröm godkänt" från de seminstationer hon varit på. Hon ger väldigt trevliga föl och är en bra mamma.

Hon säljs nu mycket förmånligt till någon med avelsintresse (och -rutin) som kan garantera henne ett gott sista hem där hon får det hon behöver nu när jag inte har möjlighet att ge henne det längre.

Pris  20 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Susanne Olovsson 
Ort  Gävle 
Län  Gävleborg 

Mejla annonsören Susanne Olovsson
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.