Vacker D-ponny

Inlagd: 2017-11-14    Annonsid: 1043862
Vacker D-ponny. Hästar säljes
Vacker D-ponny. Hästar säljes
Vacker D-ponny. Hästar säljes

Inriktning: Hoppning  |  Typ: Övriga  |  Storlek: D-ponny  
Kön: Valack  |  Födelseår: 2001  |  Mankhöjd: 147 cm  
Namn: Kasanova   |  Pris: 35 000 kr
Efter ett tufft beslut har jag bestämt mig för att sälja min underbara D-ponny Kasanova då jag har fyllt 20 samt att mitt tävlingsintresse inte finns kvar. Kasanova är en korsning mellan arab och holländsk ridponny.
Han är världens snällaste ponny som aldrig gör något dumt. Han är snäll i all hantering så som lasta, ha med på tävlingsplatser, sko och rida ut själv och i grupp. Jag har haft honom i 6 år och under mina år med honom har vi tävlat i hoppning som han älskar! Under de senaste två åren har vi i princip bara tränat då jag inte haft tid eller intresse för tävling. Jag tävlade honom upp till LA och tränad på högre höjder. Endast tränad i dressyr då jag inte haft intresse för det.

Han är väldigt pigg och framåt i ridningen. Det krävs en rutinerad ryttare med tålamod, men så fort man har hittat hans knappar är han helt underbar!!

Jag ser helst att han kommer till någon tjej/kille som vill fortsätta tävla honom då han har mycket kvar att ge!
Lånas inte ut på foder!
Videor skickas vid intresse!


Pris  35 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Olivia  
Ort  Göteborg  
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören Olivia
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.