B ponny sökes

Inlagd: 2017-11-14    Annonsid: 1043866
B ponny sökes. Hästar säljes
B ponny sökes. Hästar säljes
B ponny sökes. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Storlek: B-ponny  
Pris: 12 345 kr
Snart dags för flickorna att gå över på b ponny (vi har en mini på 84cm i dagsläget)Vi söker efter en eventuellt varsin snäll b-ponny till våra tjejer som är 6 & 7 år, gärna på foder till en början.
(Nu har vi köpt in en ungponny så vi söker efter en 100% ponny/valack som vi kan ha på foder så gör inget om det är en äldre herre bara den är pigg & frisk)
Inte ute efter någon tävlingsstjärna men en pigg och glad ponny som vill vara med och hitta på saker =)Som vi kan lita på!
Ett plus är om den är körd så vi vuxna kan hjälpa till med motionen.
Det viktigaste för oss är att ponnyn är trafiksäker för vi rider mycket ute och vill fortsätta med det.
Vi bor Ängelholm/skåne så har du någon som kanske bara går och har det tråkigt hör gärna av dig, vi kan garantera ett kärleksfullt hem med kompisar och bra skötsel.
Med vänlig hälsning Madeleine med familj

Pris  12 345 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  madeleine 
Ort  ängelholm 
Län  Skåne 

Mejla annonsören madeleine
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.