Mångsidigt sto säljes, potentiell dressyrhäst eller allroundhäst

Inlagd: 2017-11-14    Annonsid: 1043868
Mångsidigt sto säljes, potentiell dressyrhäst eller allroundhäst. Hästar säljes
Mångsidigt sto säljes, potentiell dressyrhäst eller allroundhäst. Hästar säljes

Inriktning: Dressyr  |  Typ: Varmblod  |  Storlek: Hästar 160-170 cm  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2009  |  Mankhöjd: 164 cm  
Temperament: Pigg och glad
Namn: Alsace J  |  Pris:  110 000 kr
Här har du hästen som du kan forma efter ditt intresse!
Säljer svenskfött selektionssto e:Radiator- Cagliostro med stor utstrålning. Allroundsto i sportmodell som besitter många styrkor men ett stort plus är helt klart galoppen. Välriden då hon i markarbetet bär sig med enkelhet och kan sina skolor, en häst som är rolig varje dag. Snäll i all hantering så som sko, lasta och klippa. Även snäll att rida ut på då hon både fungerar ensam och tillsammans med andra hästar.

Vi köpte henne som hopphäst på 130 nivå vilket hon med tidigare ägare tävlat med goda resultat. Men då det inte har fungerat med nuvarande ryttare och häst har vi nu valt att leta ny ägare.

Vi tror att detta är en möjlighet för dig som letar ny häst till dressyr eller allroundridning, men skulle även passa som mor-dotter häst. Ett tillfälle för dig som vill ha en häst att utveckla vidare och forma utefter ditt intresse.

Är du seriöst intresserad så ring så berättar vi gärna mer. 073-6292071. Vi är inte intresserade av förslag så som foderutlåning eller delbetalningar.

https://www.youtube.com/watch?v=bTvJjMo9Hh8

Pris   110 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Camilla 
Ort  Sjöbo 
Län  Skåne 

Mejla annonsören Camilla
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.