Unik tävlingsponny

Inlagd: 2017-11-14    Annonsid: 1043895
Unik tävlingsponny. Hästar säljes
Unik tävlingsponny. Hästar säljes
Unik tävlingsponny. Hästar säljes
Unik tävlingsponny. Hästar säljes
Unik tävlingsponny. Hästar säljes

Inriktning: Hoppning  |  Typ: Övriga  |  Storlek: D-ponny  
Kön: Valack  |  Födelseår: 2009  |  Mankhöjd: 148 cm  
Namn: Créme de la Paddy  |  Pris: 90 000 kr
Paddy är en maxad cremello D ponny importerad från Irland sommaren 2014. Maffig och vacker ponny som ger ett stort intryck och syns i mängden! Paddy besitter en fantastisk kapacitet och hoppar med mycket god teknik. Han är pigg och framåt, storgalopperad och vändbar och hoppar alla typer utav hinder, mur, stort vatten, bank, allt i terrängen osv. Rör sig trevligt med stora gångarter och är alltid positiv och rolig att jobba med även i markarbetet/dressyren. Startad en LC:1 på 65.18%. Paddy är stark och tuff men en mycket speciell och lite försiktig ponny som behöver förtroende för sin ryttare, ingen nybörjar ponny. Snäll i all hantering, lastar sig själv, rids ut ensam och i grupp och älskar att ridas ute i skog och mark. Paddy tränas regelbundet för tränare i både dressyr och hoppning.

Vi ser gärna att Paddy hamnar hos en ryttare som vill vara bäst på lägre nivå, kan absolut med rätt ryttare komma långt men inte stressa upp i klasserna.
Har vinster och placeringar upp till LB+, startad LA.
En väldigt personlig ponny som älskar uppmärksamhet och variation i vardagen, bli ompysslad eller bus i hagen, kommer när man ropar och är alltid positivt uppmärksam och nyfiken i alla situationer.

Har varit hos annan ryttare en större del av året där han ej blev tävlad.

Paddy är omöjlig att inte tycka om och verkligen värd att ses, en superponny med framtiden för sig! Säljes på grund av att ryttaren gått över på storhäst. Ingen nybörjarponny, hemmet mycket viktigt och säljes endast till familj med god hästvana!

Izabell Blomdahl(ryttare): 0705513153
Pia Blomdahl: 0705230092

Pris  90 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Izabell Blomdahl 
Ort  Halmstad 
Län  Halland 

Mejla annonsören Izabell Blomdahl
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.