Svårriden hopp-ponny för den rutinerade ryttaren

Inlagd: 2017-11-17    Annonsid: 1044377
Svårriden hopp-ponny för den rutinerade ryttaren . Hästar säljes
Svårriden hopp-ponny för den rutinerade ryttaren . Hästar säljes
Svårriden hopp-ponny för den rutinerade ryttaren . Hästar säljes
Svårriden hopp-ponny för den rutinerade ryttaren . Hästar säljes

Inriktning: Hoppning  |  Typ: Övriga  |  Storlek: C-ponny  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2004  |  Mankhöjd: 139 cm  
Namn: Panter Van De Mountain  |  Pris: 35 000 kr
13 årigt sto importerad från Holland. Pantis som hon kallas är en extremt het och känslig dam. Mycket grundjobb behövs. Därav krävs en väldigt rutinerad ryttare. Hoppning älskar hon, hoppar i alla lägen plus så är hon väldigt snabb och vändbar vilket lett till flertal blå-gul rosetter med hem. Hoppar banor på ca 1 meter men endast tävlat L:C. Från marken är hon världens snällaste känner mig helt trygg när mindre barn grejar och leder henne. Snäll att duscha, klippa, sko, lasta mm. 110% trafiksäker och helt orädd. Kan va själv utan problem. Står på box men tror inte det skulle va några problem att ha henne på lösdrift. I hagen så har hon gått med både ston och valacker vilket inte har vart några problem alls, ganska låg i rang.

Så är du en rutinerad ryttare med erfarenhet av svårridna hästar och känner att detta är en häst för dig så hör gärna av dig på sms 0728977032 med vad du har att erbjuda.

Pris  35 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Linnea Enlund 
Ort  Vartofta 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören Linnea Enlund
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.