Snäll ponny söker

Inlagd: 2017-12-05    Annonsid: 1047171

Typ: Övriga  
Letar efter en trevlig ponny, B eller liten C. Ponnyn ska passa en snart 9 årig tjej. Har sökt ponny ett tag men inte hittat rätt. Ponnyn ska vara snäll, trevlig och stabil. Den ska vara en trevlig individ och ej rädd av sig ute i skog och mark. Gärna tycka det är roligt med lite träning på ridbana och ta några skutt över hinder.
Ponnyn måste kunna stå ensam i stall vid behov.
Ej ha fång.
Vara trevlig att hantera och gå bra med andra hästar.
Vi har eget stall med två hästar.
Sänd mig ett mail med så mycket info som möjligt så återkommer jag om intresse finns. Vi har ingen brådska utan vill verkligen hitta rätt ponny som oxå kan stanna i vår familj.
Pris ca 10-20 000 kr.

häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Anna 
Ort  Västra götaland 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören Anna
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.