Valack sökes!

Inlagd: 2017-12-06    Annonsid: 1047379
Valack sökes!. Hästar säljes

Typ: Islandshästar  |  Kön: Valack  
Söker en valack, 4-12 år. Fyr- eller femgångare. Gångarter över medel och med mycket vilja och motor. Positiv till arbete, frisk och med ett bra lynne.

Har eget stall på gården. Idag går en valackflock på 6 islandshästar på lösdrift hos mig (ca 2 ha på vintern, 6-8 ha på sommaren). Jag rider regelbundet för instruktör. Har alltid hästarnas bästa i fokus med lättillgänglig veterinär, kiropraktor, equiopat och hovslagare.

Med hästen jag söker önskar jag ta mig vidare i min utveckling och hos mig väntar ett mycket gott hem och ett underbart hästliv. Kan gärna lämna referenser om så önskas.

Jag bor i Norrbotten men åker till Uppsala för en långweekend i januari och planerar då att försöka träffa och provrida så många hästar som möjligt inom rimligt avstånd (ca 20 mils radie från Uppsala).

Kontakt via mail först och sedan telefon innan möte. Hög budget för rätt häst.


häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Nina 
Ort  Luleå 
Län  Norrbotten 

Mejla annonsören Nina
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.