Sto med hjärtat på rätt ställe (projekt)

Inlagd: 2017-12-07    Annonsid: 1047501
Sto med hjärtat på rätt ställe (projekt). Hästar säljes
Sto med hjärtat på rätt ställe (projekt). Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Övriga  |  Storlek: Hästar 160-170 cm  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2006  |  Mankhöjd: 170 cm  
Temperament: pigg, känslig, snäll
Namn: K  |  Pris: 25 000 kr
Trevligt sto på 170cm e. Carrick Diamond Lad.
Världens snällaste i all hantering och inga problem att sko, duscha osv. Trevlig mot människor såväl som andra hästar. Kom från Irland som 5-åring och hade då med sig dåliga erfarenheter med människor (rädd för män).
Har haft henne i 4år och som första häst. Vi har gjort det mesta ihop men eftersom vi båda gillat att hoppa är det de vi mest gjort. Hoppat banor på 120 hemma. Även provat på terräng och working equitation. Säljs inte som någon tävlingshäst då hon inte riktigt trivs med det livet utan till någon som vill lägga ner tid på att lära känna henne och ha till allround ridning och ha roligt med.
Haft barn på ryggen och oerfaren vuxen som bara suttit upp och skrittat/travat. Vid ordentlig ridning kan hon testa sin ryttare och behöver därför en tuffare ryttare men följsam ryttare. Kan även testa första gångerna man rider ut själv och försöka vända men med sällskap har det aldrig varit problem. Är aldrig dum utan behöver ha någon som lägger ner tid och lär känna henne. Hon har hjärtat på rätt ställe och när man blivit kompis med henne gör hon allt för en.

Vill komma till någon där hon får stanna och som inte har så mycket krav. Rätt hem är jätte viktigt och hon säljs inte till vem som helst. Vid rätt hem kan priset diskuteras då hemmet är viktigare.
Maila eller sms:a i första hand vad du har att erbjuda då jag jobbar mycket och har svårt att svara i telefon. 0735328886.
Endast seriösa gör sig besvär.


Pris  25 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Matilda 
Ort  Uppsala 
Län  Uppsala 

Mejla annonsören Matilda
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.