Vackert, väluppfostrat sto!

Inlagd: 2017-12-07    Annonsid: 1047512
Vackert, väluppfostrat sto!. Hästar säljes
Vackert, väluppfostrat sto!. Hästar säljes
Vackert, väluppfostrat sto!. Hästar säljes
Vackert, väluppfostrat sto!. Hästar säljes
Vackert, väluppfostrat sto!. Hästar säljes
Vackert, väluppfostrat sto!. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Islandshästar  |  Storlek: C-ponny  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2009  |  Mankhöjd: 135 cm  
Namn: Brösarpsgårdens Stelpa från Askagården   |  Pris: 60 000 kr
u: Sigurrós frá Strandarhöfdi (8.02 4ggr) e: Flúgar frá Holtsmula (8.20)
Exteriörbedömd med 8.05. 135cm i mankhöjd.
Haft ett föl.
Femgångssto med superstam (samma mamma som berömda Smári från Askagården)! Roligt sto med välseparerade gångarter. Passen ej tränad men finns där. Bra tölt men kan bli passtaktig om man inte "rider" tölten. Stora rörelser, framförallt i trav. Pigg och positiv till arbete! Gått med på ridskola med både vanare barn, ungdomar och ovana vuxna. Väldigt snäll och tycker att allt är roligt. Hoppat lite utan problem. Trygg att rida ut på och säker i trafiken. Gått med på turridning med vuxna både som ledarhäst och turhäst. Lika snäll ensam som i grupp.
Tävlad med både junior och senior. Enkel att åka bort med och lätt att lasta.
Enkel i hanteringen.
Spattröntgades i maj 2017 helt utan anmärkning.
Hästen stog tidigare i ett stall på box med spån som hon reagerade på genom att hosta och snora. Hon hade aldrig innan hon kom till det stallet hostat eller snorat. Då hon kom till oss har hon stått både på box med torvmix och på lösdrift utan problem. Kollades i lungorna med endoskop av veterinär Nils Ronéus i november 2017 och blev konstaterad kärnfrisk. Kan hosta vid temperaturomställningar men är något som inte påverkar hennes användbarhet enligt veterinär.

Kontakt via 073 949 2335

Filmer finns.

Pris  60 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Marica 
Ort  Norrtälje 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören Marica
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.