Personlig liten häst med mycket energi att forma själv

Inlagd: 2017-12-07    Annonsid: 1047548
Personlig liten häst med mycket energi att forma själv. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Varmblod  |  Storlek: Hästar <160 cm  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2011  |  Mankhöjd: 150 cm  
Temperament: Pigg, nyfiken, lättlärd
Namn: Karamell  |  Pris: 20 000 kr
6 år, ca 150 cm. Jag hoppades att min dotters intresse skulle ta fart men tyvärr inte, så nu säljer vi en underbar personlighet med en räv bakom varje öra. Så lättlärd, nyfiken och snäll, men med humör och egna ideer. Vill jobba och ha en uppgift, inte bara gå i en hage och skrota. Längtar efter en egen människa med mycket tid som sätter henne i centrum. Någon trygg och orädd som gillar en vaken häst med energi. Den mest vänliga och sociala häst som finns, men passar tyvärr inte till min dotter som är för osäker. Står på lösdrift och trivs med det, men skulle nog inte ha nåt emot att få bo i box heller. Inriden, men ej igång, därav priset. Hon är därför ingen nybörjar- eller barnhäst, utan letar efter en erfaren, lugn och tålmodig ägare som kan hjälpa henne framåt i utbildningen.


Pris  20 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Jenny Westermark 
Ort  Lövånger 
Län  Västerbotten 

Mejla annonsören Jenny Westermark
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.