Snällt litet sto, C-ponny.

Inlagd: 2017-12-07    Annonsid: 1047580
Snällt litet sto, C-ponny. . Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Övriga  |  Storlek: C-ponny  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2011  |  Mankhöjd: 138 cm  
Temperament: snäll
Namn: Tamara  |  Pris: 18 000 kr
Ett supersnällt litet sto säljes pga tidsbrist och bristande intresse från min dotter. Hon är endast riden i skogen i skritt pga tidsbrist och två täta föl. Hon är alltså inte inriden men är van vid ryttare på ryggen och kan skritt och halt. Hon är supersnäll vid all hantering och van vid bilar, lastbilar, traktorer och fyrhjulingar men ej riden på hårt trafikerad väg. Hon är inte alls osäker på något vis vid ridning i skogen. Hon är van vid hundar och barn och barnen kan hantera henne utan problem.
Hon är importrad från Danmark och har pass i svenska hästavelsförbundet med okänd härkomst. Jag vet alltså inte vilka raser hon har i sig. Hon har bra hovar och inget eksem eller liknande. Hon har inga olater eller något problem alls utan är en väldigt snäll liten häst som vill vara till lags hela tiden. Hon är social och gillar att mysa och är raglåg i hagen.
Titta på länken till youtube, där finns en film på henne i hagen.
Hon står i Floda, mellan GBG och Alingsås.
Terese

Pris  18 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Terese Wolfgang 
Ort  Floda 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören Terese Wolfgang
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.