Årets julklapp?

Inlagd: 2017-12-07    Annonsid: 1047587
Årets julklapp?. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Islandshästar  |  Storlek: C-ponny  
Kön: Valack  |  Födelseår: 2007  |  Mankhöjd: 136 cm  
Temperament: medel vilja, trevlig och framåt med tydlig broms
Namn: Tandro från Blakka  |  Pris: 55 000 kr
Vacker och trevlig familjehäst säljes! Han är svenskfödd, eksem, fång och skadefri. En häst du kan ha massor av roligt tillsammans med. Ett extra plus för fantastisk tölt och trevlig galopp! Han tycker förutom sina bekväma gångarter även det är roligt att hitta på lite andra saker, så som att hoppa och liknande. Han är genomsnäll i all hantering, vem som helst kan hantera honom!

Tandri är oerhört charmig men kan vara lite egenisinning och kan kräva en lite mer van ryttare när det kommer till att rida ut själv. Rida ut i grupp eller rida på banan är inga problem, älskar att komma ut i skogen, är då pigg och framåt fast med tydlig broms och lugnare på banan. En häst du kan ha fantastiskt kul med, hela familjen om man vill ha honom som familjehäst. Skritt, tölt, trav och galopp sitter alla som en smäck!

Film på trav:
https://www.youtube.com/watch?v=hXLD562JFGo

Film på tölt:
https://www.youtube.com/watch?v=Rq7nIZ8rLdk

Film på galopp:
https://www.youtube.com/watch?v=cIS4iuE5oVc

Vill du veta mer om Tandri? Då är det bara att slänga iväg ett mejl!

Säljes åt kund, har även fler hästar hemma till försäljning.

Pris  55 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Julia Bertram 
Ort  Helsingborg 
Län  Skåne 

Mejla annonsören Julia Bertram
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.