Lovande två åring

Inlagd: 2018-01-11    Annonsid: 1052086
Lovande två åring. Hästar säljes
Lovande två åring. Hästar säljes

Inriktning: Trav  |  Typ: Övriga  |  Storlek: B-ponny  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2016  |  Mankhöjd: 123 cm  
Namn: P.H. Hurtiga Harpan  |  Pris: 20 000 kr
Hejsan, nu är Harpan på jakt efter ett nytt hem. Harpan är tömkörd, longerad, verkad,åkt transport både med och utan mamma men aldrig själv, hon är även badad. Harpans mamma är Hedvig Leaf, Hedvig startade kriteriet 2011 och sen finalen i 5 års baggen 2013, rekord 1,58 (sänker varje år) och har sprungit in ca 15000 kr. pappa är Stuves Monopol som har 1,56 i rekord och sprungit in ca 23000 kr. Stuves Monopol har bl.a lämnat Eemil som segrat 16 av 29 lopp.
Harpan har ärvt sin mammas humör och är väldigt bestämd med vad hon tycker. hon är snäll att hålla på med men kan hitta på att busa eller vara trotsig som alla unghästar. hon älskar att göra saker och visar redan nu fin fart i trav, steget och viljan. planen var att själv skulle satsa på hon men pga av att tiden inte räcker till så kollar jag nu om det finns någon som vill satsa på denna underbara tjej. jag är väldigt mån om vart hon hamnar . nås lättast på telefon, svarar jag inte så skicka ett sms så ringer jag upp när jag har tid.
Mvh Pernilla Hietanen 070-3568944

Pris  20 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Pernilla Hietanen 
Ort  Boden 
Län  Norrbotten 

Mejla annonsören Pernilla Hietanen
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.