Läromästare sökes

Inlagd: 2018-01-12    Annonsid: 1052221

Tävlingsnivå (Dressyr): Lätt A  |  Tävlingsnivå (Hoppning): 110 cm  
Jag letar efter en bästa vän och läromästare. Valack mellan 9-13år som går ca LA dressyr samt 110 hopp med rutin. Hästen ska vara snäll i all hantering så som klippa, lasta och sko. Vi letar efter en häst att ha roligt med som lyssnar på ryttaren. Lugn och lätt i hand, ska kännas säker.

Hästen kommer stå i ett stort stall o Falun där det finns tillgång till ridbana, fina ridvägar, ridhus och stora hagar med eller utan hagkompis. Vi är mycket för varierad ridning och har tränare i både dressyr och hoppning som kommer till gården. Vi har även två fälttävlansbanor med mindre än en timmes åktid från stallet. Hästen kommer få stanna i familjen länge då jag har en lillasyster som så småningom också ska upp på storhäst.

Jag berättar gärna mer om mig själv via mail där första kontakten sker då jag jobbar skift.

Med vänliga hälsningar 
Elin Granlöf

häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Elin Granlöf  
Ort  Falun  
Län  Dalarna 

Mejla annonsören Elin Granlöf
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.