Vår Goe CHARLIE

Inlagd: 2018-01-12    Annonsid: 1052249
Vår Goe CHARLIE. Hästar säljes
Vår Goe CHARLIE. Hästar säljes
Vår Goe CHARLIE. Hästar säljes
Vår Goe CHARLIE. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Övriga  |  Storlek: C-ponny  
Kön: Valack  |  Födelseår: 2009  |  Mankhöjd: 136 cm  
Tävlingsnivå (Hoppning): 90 cm  
Namn: Our Charlie  |  Pris: 45 000 kr
Vår goe Charlie har varit vår dotters första ponny under 2½ år.
Charlie är ursprungligen från Irland och säljs p.g.a. dottern skall övergå till D ponny.
Charlie är en mysig ponny som är mycket trygg och säker. Vi har aldrig känt oss oroliga när dottern hanterat honom själv i stall etc. Han är snäll vid skoning, duschning och lastning.
Under 2017 har de varit ute och tävlat och startat upp till LB+. Han är trygg och lugn ute på tävlingsplatsen samt i transport. Ej tittig. Startat någon pay´n ride samt KM i dressyr. Dressyren kan utvecklas mer men dottern ej haft lika stort intresse för detta. Charlie älskar uteritter i skog och mark, han är trafiksäker och van vid bilar, bussar och lastbilar. Kan ridas ut både ensam och med flera. Går med sto samt valack i hage utan bekymmer. Aldrig varit skadad el sjuk.
Kräver en bestämd ryttare då han är lite stark. Kan på banan ta något bocksprång men annars villig till och på hinder. Han är en underbar och mysig ponny med en go personlighet. Önskar honom en fin ägare som kan ge honom den kärlek, miljö och omsorg han förtjänar.

För mer info, foto och filmer ring/mejla
Nås säkrast under helger samt vardagkvällar på 070-3854515


Pris  45 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Josefina Larsson 
Ort  Lerdala 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören Josefina Larsson
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.