Snällt gotlandsruss

Inlagd: 2018-01-13    Annonsid: 1052287
Snällt gotlandsruss. Hästar säljes
Snällt gotlandsruss. Hästar säljes
Snällt gotlandsruss. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Övriga  |  Storlek: B-ponny  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2001  |  Mankhöjd: 126 cm  
Temperament: Pigg och snäll
Namn: Tilda Sånätt  |  Pris: 17 000 kr
Tilda är ett gotlandsruss som används som ridhäst hos oss. Vi har haft henne i 4 år och tidigare har hon gått som ponnytravare. Tilda har även ägts av Jägersros ponny travskola.
Eftersom jag är mån om att hon ska få det bra och bli en älskad ponny så ska jag försöka beskriva henne med alla hennes fördelar och även hennes nackdelar.
Tilda är en snäll och härlig ponny som tycker om att bli ompysslad. Hon är snäll att både rida och köra men hon är ett russ och hon testar ibland men när man säger till henne så ger hon sig snabbt. Hon är lagom pigg dvs vill du att det ska gå långsamt kan hon gå i promenadtakt men vill du ha mer fart så är hon med på det också. Hon tycker om att hoppa,är snäll i all hantering till exempel att sko och spola.
Tilda går upp i transporten och är van vid att åka men är inte stormförtjust. Hon kan stampa i släpet under körning och bli lite svettig.

Träns, sadel(wintec cair), fleece och vintertäcken följer med.
Rockard och körsele kan köpas till om man så önskar.

Vid intresse ring, 0768683522

Pris  17 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Jeanette Kjellberg 
Ort  Simrishamn 
Län  Skåne 

Mejla annonsören Jeanette Kjellberg
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.