Pigg och trygg islandshäst

Inlagd: 2018-01-13    Annonsid: 1052330

Inriktning: Allround  |  Typ: Islandshästar  |  Storlek: C-ponny  
Temperament: Pigg men ändå cool
Söker en pigg men trygg islänning med bra gångarter och då allra lättast för tölten och ökad tölt vore kul. Snäll när man håller på med den.Svenskfödd. Den ska gå fram över stock och sten och inte bry sig om bilar eller annat som kan dyka upp när man rider ut. Gärna hårfager med mycket och lång man och svans. Ej eksem eller någon sjukdomshistoria bakom sig med hältor och annat. Runt 6-12 år. Inga problem i hagen med andra hästkompisar och att rida ut själv eller med andra. Gå lätt att lasta i transport.
Jag kan erbjuda ett livslångt hem med andra islandshästar, lösdrift med stora hagar och vindskydd. Jag tänker ta ridlektioner och gå på en och annan kurs. Senare om allt stämmer och känns bra kan det kanske bli någon lättare tävling.😁 Hoppas min nya drömhäst finns där ute.😁
Maxpris är runt 60000 kr och om passande sadel kan följa med 70000 nr. Vore bra om hästen fanns i Närke el angränsande län men absolut inget krav.

häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Maria  
Ort  Örebro 
Län  Örebro 

Mejla annonsören Maria
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.