Projekt sökes

Inlagd: 2018-02-11    Annonsid: 1056484
Projekt sökes. Hästar säljes
Projekt sökes. D-ponny och uppåt. Ras spelar ingen roll, dock ej travare, alla kön är välkomna. Max 12 år Max 5000:-

Jag är tränare inom Akademisk Ridkonst och Frihetsdressyr, rider och tränar även en del western både på kor och mycket trailride. Har egen gård med ridbana, rundkorall och fina hagar. Mycket utevistelse antingen på lösdriften eller på box beroende på vad som passar hästen.
Jag är även utbildad hästmassör. Vi tar eget hö på gården och det är väldigt bra. Varierad träning för hästen.
Vill ni veta mer så hör av er via mejl, lämna telefonnummer så ringer jag upp när jag får tid, håller lite lektioner och tränar hästar på dagarna så kan vara svår att få tag på .

Mvh Matilda, stallkarlsson.se

häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Matilda Karlsson 
Ort  Varberg 
Län  Halland 

Mejla annonsören Matilda Karlsson
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.