Världens bästa Maya!

Inlagd: 2018-02-12    Annonsid: 1056602
Världens bästa Maya!. Hästar säljes
Världens bästa Maya!. Hästar säljes
Världens bästa Maya!. Hästar säljes
Världens bästa Maya!. Hästar säljes

Inriktning: Hoppning  |  Typ: Varmblod  |  Storlek: Hästar 160-170 cm  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2004  |  Mankhöjd: 164 cm  
Tävlingsnivå (Hoppning): 150 cm  
Namn: Maya Ray  |  Pris:  625 000 kr
Det tunga beslutet är fattat att annonsera ut vår fina Maya. Sto efter Quite Easy - Irco marco - Prince Faire**. Haft föl som fyraåring, gick falsterbo final som sexårigt fölsto. Breeders unghästchampionat för fem och sexåringar. Reds i Strömsholms elitlag som kom trea förra året i finalen. Vinster och placeringar upp till 1.50, bästa resultat 11:e plats i SM utomhus 2016. Hoppar allt, otittig, reglerbar, svängbar, snabb. Supersnäll i all hantering, och väldigt enkel att ha med sig på tävling. Går bra med andra i hagen, kan ridas ut själv eller med andra. Väldigt lite skadehistorik, trots att hon tävlat sedan hon var fem. Skulle passa perfekt för en yngre ryttare då hon är så fantastiskt snäll.
Hemmet är väldigt viktigt för oss, endast seriösa svar tack. Säljes pga för många hästar, graviditet, och för att vi tycker att det är dags för henne att förgylla någon annans vardag och tävlingskarriär.

Pris   625 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Carolina Määttä 
Ort  Vännäs 
Län  Västerbotten 

Mejla annonsören Carolina Määttä
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.