Shettis/barnponny sökes

Inlagd: 2018-02-13    Annonsid: 1056848

Temperament: Lugn
Hej, söker en mkt snäll barnponny till min snart 4 åriga dotter. Hon skall kunna borsta och lyfta hovarna själv samt vara med den inne i boxen och man ska inte behöva oroa sig över att den bits eller sparkar. Inget krav på att den är utbildad men ska vara ridbar så man kan styra och stanna. Ingen fång eller eksemponny! Krav på att det är en valack. Vi bor på en lugn liten gård med både lösdrift och box och 3 andra hästkompisar. Ponnyn kommer att få ett mycket fint hem med massor av kärlek så har ditt barn växt ur er ponny så hör gärna av er.


häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Angela Wiss 
Ort  Huskvarna  
Län  Jönköping 

Mejla annonsören Angela Wiss
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.