Trygg välutbildad valack

Inlagd: 2018-02-13    Annonsid: 1056856
Trygg välutbildad valack. Hästar säljes
Trygg välutbildad valack. Hästar säljes
Trygg välutbildad valack. Hästar säljes
Trygg välutbildad valack. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Islandshästar  |  Storlek: Hästar <160 cm  
Kön: Valack  |  Födelseår: 2000  |  Mankhöjd: 138 cm  
Temperament: pigg
Namn: Hersir från Mörtö  |  Pris: 35 000 kr
Nu säljer jag min underbara Hersir därför att min hälsa sviktar och jag inte orkar med stallarbetet längre. Men jag orkar rida och Hersir är i fin form. Han är framåt och pigg men inte het, alltid snäll och trevlig att hantera och trafiksäker. Hersir tävlade i sin ungdom i T2 på SM nivå och tillsammans har vi blivit 2:a och 3:a i distanstävling för Islandshästar. Han kan ridas ensam eller i grupp, på bana eller i skogen. Inget fång eller eksem (svenskfödd) Jag har för det mesta ridit själv men också haft några medryttare och mina barnbarn kan utan problem ta en ridtur. Han går nu på lösdrift men trivs också i box. Hersir har alltid varit privathäst och jag ser helst att han inte säljs till någon form av verksamhet

Pris  35 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Kerstin Fredriksson 
Ort  Stockholm 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören Kerstin Fredriksson
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.