sökes häst till /Frihetsdressyr/

Inlagd: 2018-02-13    Annonsid: 1056899
sökes häst till /Frihetsdressyr/. Hästar säljes
sökes häst till /Frihetsdressyr/. Hästar säljes

Inriktning: Övrigt  |  Typ: Övriga  
Pris: 25 000 kr
Har du en häst som av någon anledning inte kan ridas? Kanske tycker hästen inte om det du gillar? Har ni påbörjat trick eller klickerträning? Behöver hästen byta miljö och träningsmetod?
-
Jag är nu på jakt efter en häst att träna tillsammans med, för hästens skull. Genom att belöna med klicker och belöning i form av godis når man hästens belöningssystem och sökmotor vilket gör att hästen genom egen vilja utvecklar nya *naturliga* rörelser och beteenden. Mitt mål är att ge hästen styrka, balans, autonomi och inre motivering till att visa upp sig och få det självförtroendet alla hästar drömmer om. Jag bor i norra uppland men dyker den rätta upp så spelar inte avstånd någon roll.
Ridningen är inte prio 1 utan jag brinner för att få en inre kontakt med hästen på ett djupare plan. Har du en häst som skulle kunna passa mig? Jag har mer än gärna hästen/ ponnyn på foder i en tid innan senare köp
**
Förklaring till bild 2: detta är första steget för att träna upp hästens bärighet och magstyrka. Det görs genom något som kallas ”abs” eller ”crunches”. På övre bilden kan ni se att ponnyn är avslappnad, på undre bilden ber jag honom lyfta upp vid manken, skjuta in bakbenen under sig, spänna magen och på så sätt lyfta upp hela sitt framparti. Dessa foton är bara efter 4 träningstillfällen, alltså kommer det bli mycket bättre efter längre tid. Denna övning tas sedan med in i rörelse, man ber hästen göra en ”crunch” för att direkt efter be den att röra sig framåt. Detta ger hästen känslan av självkontroll och kraftfullhet, vilket alla hästar bör ha rätt till att få känna.
**
Prioriterade önskemål:
silversvart/ vindótt, bork, black, svartskimmel, blackskäck, champagne, creme
Islandshäst, kallblod eller b-c ponny
lång man och pannlugg
Minst 5 år
maxpris 25.000

Pris  25 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Tilda Josefsson 
Ort  Tierp 
Län  Uppsala 

Mejla annonsören Tilda Josefsson
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.