VACKERT SAGOSTO

Inlagd: 2018-02-14    Annonsid: 1056920
VACKERT SAGOSTO. Hästar säljes
VACKERT SAGOSTO. Hästar säljes
VACKERT SAGOSTO. Hästar säljes
VACKERT SAGOSTO. Hästar säljes
VACKERT SAGOSTO. Hästar säljes
VACKERT SAGOSTO. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Islandshästar  |  Storlek: D-ponny  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2008  |  Mankhöjd: 140 cm  
Temperament: Medel med nerv
Namn: Silfra  |  Pris: 80 000 kr
Silfra är ett väldigt vackert sto född 2008 som jag letar efter ett nytt hem åt. Hon är min egen uppfödning och det är ett svårt beslut att sälja henne, men tiden räcker inte till pga olika omständigheter. Hon är proffsinriden som 4-åring och därefter riden för instruktör kontinuerligt. Hon har varit iväg på kurser och småtävlingar med goda resultat.
Silfra är 5-gångare och vi har provat passen några gånger, hon lägger sig lätt men tempot måste bli bättre, dock kan jag själv inte rida pass så har svårt att utbilda henne. Hon är en väldigt trevlig individ men blir lätt otålig, vill först ut på morgonen och först in på kvällen. Hon är lättlastad och är med på det mesta. I våras var vi iväg på Islandshästens dag i Stockholm och red på Djurgården bland spårvagnar, bussar, turistbåtar och väldigt mycket folk.
Hon är efter Gaukur frá Innri-Skejlabrekku och under Fenja från Dafnes (e: Litur frá Kletti).

Pris  80 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Sussi Wiberg 
Ort  Tungelsta 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören Sussi Wiberg
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.