Häst på MSV nivå sökes

Inlagd: 2018-02-14    Annonsid: 1056928

Inriktning: Dressyr  
Tävlingsnivå (Dressyr): Medelsvår B  
Pris:  180 000 kr
Vi söker efter dressyrhäst som minst är utbildad MSV B. Hästen skall ha en snygg sida, bra exteriör och bra gångarter. Vi ser gärna att det är en trygg individ med framåtbjudning som minst är 165 cm hög, gärna större.

Vi är öppna för både köp, fodervärdsavtal eller delägarskap. Vi är endast ute efter långsiktiga samarbeten. Då vi har en begränsad budget kan vi vid köp tänka oss en häst som har någon dysfunktion, till exempel en krubbitare eller en häst med röntgenförändringar.

Vi kan erbjuda kärleksfullt hem på egen gård med varierad och långsiktig träning. Ryttaren är 18 år gammal och har en stor vana av olika hästar samt även unghästar. Hon har i dagsläget tävlat upp tom MSV A och har ridit nationellt som junior. Hon rider mjukt. Vi samarbetar med A-tränare och fysioterapeut. Referenser från tidigare hästägare finns.

Gärna mejlsvar med film som första kontakt. Hoppas vi hör från dig!

Pris   180 000 kr
häst bild
Lånebelopp: 150 000 kr

1 137 kr/mån

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.76%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.50% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Jenny 
Ort  Stockholm 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören Jenny
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.