Kallblod Foder med förköpsrätt

Inlagd: 2018-02-16    Annonsid: 1057224

Inriktning: Allround  |  Typ: Kallblod  |  Mankhöjd: 155 cm  
Söker ett äldre kallblodstravar sto el vallak utan olater. Vill till en början ta hästen på foder (är även öppen för livstidsfoder) för ett ev senare köp, när vi känner att/om allt stämmer.
Hästen jag söker ska vara en allround, skogsmulle häst, inkörd och inriden. Behöver inte vara högt utbildad, men grunderna ska sitta. Jag har inga tävlingsambitioner, utan är en hobby ryttare/kusk.
Vill att den ska vara trafiksäker, trygg och snäll.
Ska kunna ridas ut ensam och i grupp.
Den får gärna vara pigg och ha egen motor utan att för den skull vara het.
Tror du att du har du hästen för mig så tveka inte att höra av dig så ska jag berätta vem jag är och vad jag har att erbjuda.
 Är vuxen och vet vad det innebär att ha häst, haft häst till för två år sedan och referenser finns om så önska s.
Bor i Gälvleborgs län så jag vill inte att hästen ska finnas för långt bort, dels för en ev kommande transport och provridning.Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  RP 
Ort  Hudiksvall 
Län  Gävleborg 

Mejla annonsören RP
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.