Underbar Islandshäst

Inlagd: 2018-03-12    Annonsid: 1060516
Underbar Islandshäst . Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Islandshästar  
Söker en snäll trygg och stabil Islandshäst som kan ridas i skog och mark men som även tycker om att ibland träna för instruktör/samt på ridbanan för att utvecklas tillsammans. Åka iväg även ibland på kurser osv.

För mig är det extra viktigt att kunna rida själv i skog och mark och kunna känna mig trygg med att hästen inte sticker/drar iväg. Har tyvärr råkat ut för saker som gör att jag sätter stort prio på att kunna känna mig trygg tillsammans med min häst.

Önskemål: 
Lättväxlade gångarter.
Gärna grundutbildad på ridbanan.
En personlig och snäll häst som man kan älska massor.
Som kan gilla åka iväg ibland och träna och mycket annat roligt (dvs gärna lättlastad och lugn på nya platser).
Även kunna passa i framtiden för min  dotter som idag är 9-år och rider.
Fullt frisk.

Skulle få komma till ett hem där det går flertalet andra islandshästar i stora kuperade hagar. God omvårdnad och nogrann med skötsel, vacc, försäkring.
Ett väldigt bra islandshäst liv erbjuds.

Är medelålders kvinna som har ridit och haft häst under många år, ridit islandshäst och äger islandshäst sedan 3 år tillbaka.
Har du hästen för mig och är en seriös person som är ärlig så hör gärna av dig.Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Johan med fam. 
Ort  Borensberg 
Län  Östergötland 

Mejla annonsören Johan med fam.
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.