Söker en bästa vän

Inlagd: 2018-03-13    Annonsid: 1060618
Söker en bästa vän. Hästar säljes

Typ: Kallblod  |  Kön: Valack  
Pris: 10 000 kr
Hej där ute! Jag är en tjej på snart 24 år och har haft häst i större delen av mitt liv. Är "självlärd" och har ett naturligt hästtänk. Rider helst bettlöst och barfota. Jag söker lite smått efter en bästa vän. Har tidigare haft kallblod vilket jag fastnat för. Min senaste buse red jag in, från travet. Tyvärr blev det strul i livet och han passade inte riktigt in just då.

Söker en häst av grövre modell (kallblod) helst inte över 160 mkh. Max 16 år. Och valack. Det är en fördel om hästen kan stå/ridas ensam. Ingen skadehistorik.
*Trafiksäker
*Snäll vid hantering från marken
*Trivs på lösdrift och fri tillgång på grovfoder.

Ridningen har ingen större betydelse bara det är en snäll häst att handskas med.
Tillsammans ska vi rida i skogen och ha kul. Mysa en hel del och bara prata strunt. Klia varandra och bada på sommaren. Lita på varandra som bara bästisar kan och stötta varandra i både bra och mindre bra stunder i livet.

Om någon kan ha en aning om vart min vän finns, så hör av er. Jag är först och främst ute efter foder över sommaren, för senare köp om vi klickar.

Tack för mig. :)

Pris  10 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Tei 
Ort  torpshammar  
Län  Västernorrland 

Mejla annonsören Tei
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.