Läromästare att ha roligt med!

Inlagd: 2018-03-13    Annonsid: 1060700
Läromästare att ha roligt med! . Hästar säljes
Läromästare att ha roligt med! . Hästar säljes
Läromästare att ha roligt med! . Hästar säljes
Läromästare att ha roligt med! . Hästar säljes
Läromästare att ha roligt med! . Hästar säljes
Läromästare att ha roligt med! . Hästar säljes
Läromästare att ha roligt med! . Hästar säljes
Läromästare att ha roligt med! . Hästar säljes

Inriktning: Dressyr  |  Typ: Övriga  |  Storlek: B-ponny  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2004  |  Mankhöjd: 130 cm  
Tävlingsnivå (Dressyr): Lätt A  |  Tävlingsnivå (Hoppning): 70 cm  
Namn: Fix Fantasi  |  Pris: 60 000 kr
Fanta är vår absolut bästa vän och det är med stor sorg vi måste sälja henne. Hon är efter Veronas Bo-Gi som gett flera framgångsrika avkommor i både hoppning och dressyr. Fanta är en maxad B-ponny åt det smäckrare hållet.

Fanta är enkel och jättesnäll i hanteringen. Vi har haft henne i 2,5 år och tanken var att kunna tävla hela 2018 också men tyvärr har äldsta dottern blivit alldeles för lång på kort tid. De har tillsammans en hel del placeringar och vinster i dressyr upp till regional Lätt A:1. Vann klubbmästerskapet 2017 mot samtliga ponnykategorier. Startad Lätt A P:1. Har kvalat till nationell dressyr.

Hon kräver dock sin ryttare. Vill ha en stadig/lugn ryttare med mjuka hjälper och bra balans samt ett bra hem. Hästkunnig förälder är ett krav.

Fanta har egen motor utan att bli stark. Hon är glad och positiv till all träning. Älskar att vara ute i skogen. Kan alla rörelser (skänkelvikning, öppna, sluta, förvänd galopp, enkla byten, fram- och bakdelsvändningar) men kräver att du gör rätt för att hon ska göra det.

Snäll att hantera, klippa, duscha, sko och lastar sig själv. Står helt stilla i transporten både under färd och på tävlingsplats. Trafiksäker. Gör aldrig något dumt. Gillar dock inte att bli lämnad ensam utan vill gärna ha sällskap. Räcker med att hon ser någon annan häst i närliggande hage eller box. Går dock utmärkt att rida ut på ensam! Ranglåg - funkar ihop med de flesta.

Hon har tre fina gångarter. Bra vägvinnande skritt, fin trav och en stor galopp. Hon har tidigare gått upp till Lätt A i hoppning men blir osäker på högre höjder. Vi har hoppat till och med Lätt C med henne men pga dotterns dressyrintresse har hon inte hopptävlat senaste året utan bara gått pay and jump med lillasyster med bra resultat. Hoppas regelbundet, både på bana och terräng. Världens snällaste mot de yngre barnen men kräver rätt hjälper. Detta är en ponny du verkligen lär dig rida på samtidigt som du får en bästa vän. Ej ren nybörjarponny!

Fanta förtjänar endast det bästa hemmet. Säljes ej till verksamhet. Säljes endast till mindre lugnare stall (annars blir hon lätt tjurig). Hemmet är allra viktigast, vi tar oss rätten att välja köpare för hon betyder så otroligt mycket för oss. Kolla in instagramkontot fixfantasi så kommer ni upptäcka denna fantastiska ponny!

Vi har regelbundet kollat igenom henne hos equiterapeut två gånger om året för att hålla henne fräsch. Har fått kortare vintervila hos oss, gått på bete på sommaren. Tömkörd, vaccinerad och avmaskad regelbundet.

Meriter:
Lätt C:1 70,00%
Lätt B:1 71,25% (KM-vinst bland ponnyer, samtliga kategorier)
Lätt A:1 69,02%

Pris 60 000. Hemmet viktigare än priset. I priset ingår en hel del utrustning (hoppsadel, träns, täcken, benskydd, grimma mm).

Säljes som läromästare inom dressyr och hoppa lägre klasser. Endast seriösa och riktigt intresserade hör av sig. Lämna ett meddelande om jag inte svarar. Säljes endast till rätt familj.

Filmer kan skickas!

Telefon 0727324756

Pris  60 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Åsa Schönberg 
Ort  JÖNKÖPING 
Län  Jönköping 

Mejla annonsören Åsa Schönberg
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.