Underbar connemara

Inlagd: 2018-03-13    Annonsid: 1060708
Underbar connemara . Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Övriga  |  Storlek: D-ponny  
Kön: Valack  |  Födelseår: 2012  |  Mankhöjd: 147 cm  
Temperament: Pigg, snäll
Namn: Temple Joe   |  Pris: 55 000 kr
Det är nu dags att låta min bästa vän flytta till en ny ryttare.
Han är en 5 årig valack, blir 6 i sommar. Underbar på alla sätt och vis, trevlig i hanteringen och går direkt in i transporten.
Han är en pigg och glad kille med egen motor men otroligt snäll.
Joey är en renrasig connemara med fin stam. Importerad ifrån Irland.

Han älskar att hoppa och har bra steg, han blir vad man gör honom till. Skulle passa antingen en ryttare som bara vill ha en bästa vän att bara ha roligt med, eller även ryttaren som vill ut och tävla. Men ser helst att han inte enbart blir en tävlingsmaskin.

Joey går idag barfota och på lösdrift och det fungerar utmärkt! Ser gärna att han kommer till ett hem där det är samma tänk men inget måste. Han har gått barfota i hela sitt liv och har starka och bra hovar.

Han står just nu hos sin fodervärd men kommer hem 2 april och kan därefter provridas. Han säljs i full kondition och nybesiktad. Tänderna är kollade och vaccinering är iordning. Vi håller på att tilläggsregistrera honom så det är strax klart.

Hem viktigare än pris.

Pris  55 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Linnea Åberg  
Ort  Bollnäs  
Län  Gävleborg 

Mejla annonsören Linnea Åberg
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.