3 års sto med superbra huvud, inriden!

Inlagd: 2018-03-14    Annonsid: 1060749
3 års sto med superbra huvud, inriden!. Hästar säljes
3 års sto med superbra huvud, inriden!. Hästar säljes

Inriktning: Hoppning  |  Typ: Varmblod  |  Storlek: Hästar 160-170 cm  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2015  |  Mankhöjd: 168 cm  
Namn: Future   |  Pris: 50 000 kr
Ett vackert och högställt 3 års sto e. Future Trend (med franska hingsten I love you bakom) - Coolcronan Wood, rolig stam tycker vi med den franska och irländska kombinationen. Imp. från Irland i höstas och inriden av oss. Ett lätthanterligt sto som är lätt att arbeta med, hon har fina gångarter och ett trevligt driv framåt. Löshoppar enkelt och noga med positivitet. Väldigt vacker modell på henne. Passar dig som vill utbilda och forma din egen framtida tävlingskompis.

Sessan är supersnäll i hanteringen, lyfta hovar, har blivit skodd, går rakt in i b-kortsbussen vid lastning. Helt enkelt en smart och lätthanterlig häst!

Hon är röntgad med fina och rena bilder, dock. en lös benbit som sitter på ett ställe där den inte har någon påverkan och behöver enligt vår vet. inte plockas bort.

Löshoppningsfilmer finns och skickas lättast på whats app!

Vid intresse och frågor ring Li Krog: 0766261215

Pris  50 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Stall Krog 
Ort  Staffanstorp 
Län  Skåne 

Mejla annonsören Stall Krog
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.