SOMMARPONNY/HÄST SÖKES TILL BLIDÖ/YXLAN 2018

Inlagd: 2018-04-08    Annonsid: 1064213
SOMMARPONNY/HÄST SÖKES TILL BLIDÖ/YXLAN 2018. Hästar säljes
SOMMARPONNY/HÄST SÖKES TILL BLIDÖ/YXLAN 2018. Hästar säljes
SOMMARPONNY/HÄST SÖKES TILL BLIDÖ/YXLAN 2018. Hästar säljes

Inriktning: Allround  
Temperament:
Hej! Jag är en glad,social, och hästtokiga tjej på 12 snart 13 år. Jag har ridit på ridskola i 4 år men har även gått på ridläger och extraträningar utöver det, samt ridit hos min moster när jag var mindre. Jag får ofta höra att jag är väldigt mogen för min ålder samt väldigt ansvarstagande, därför söker jag nu en häst/ponny att rida och utvecklas på i sommar på mitt landställe. Vi har landställe på en ö som heter yxlan, men det går en färja från ön som tar ca 5 minuter om inte mindre att åka över till blidö. Jag har tillgång till cykel och kan bli skjutsad av mina föräldrar om det behövs.

I Början kan jag även ha med min mor som brukar hänga med mig till stallet och är någorlunda hästvan, jag kommer även ha med mig hästvana vänner ibland som kan mycket och mer än gärna hjälper till. Jag söker därför en häst som är trygg och säker, samt inte har några olater för sig, gärna en liten "skogsmulle" men som även gillar hoppning och dressyr. Jag har hoppat 70 cm och har tävlat 50 och 60 cm samt i lättare dressyr och vill verkligen lära mig ytterligare. Alltså söker jag en allroundhäst. Kontakta mina föräldrar för intresse, 0723264811.
Mvh Moa!

OBS! Jag har även bifogat några bilder på när jag rider nedan.
Jag är 1,72 cm lång och väger ca 54 kg., hur länge vi lånar hästen kan vi komma överens om vid tillfälle!

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Moa Strömberg 
Ort  stockholm 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören Moa Strömberg
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.