Lyxig ridhäst eller tävlingskompis

Inlagd: 2018-04-16    Annonsid: 1065534
Lyxig ridhäst eller tävlingskompis. Hästar säljes
Lyxig ridhäst eller tävlingskompis. Hästar säljes
Lyxig ridhäst eller tävlingskompis. Hästar säljes
Lyxig ridhäst eller tävlingskompis. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Islandshästar  |  Storlek: D-ponny  
Kön: Valack  |  Födelseår: 2005  |  Mankhöjd: 140 cm  
Namn: Thor från Norrhamra  |  Pris: 95 000 kr
E: Goði frá Auðsholtshjáleigu
U: Saela från Stenholmen

Jag har nu tagit det tunga beslutet att sälja min bästa vän och låta någon annan få njuta av honom.

Thor är en femgångsvalack (rids främst som fyrgångare) som är född 2005 och är en härlig häst som rör sig fint i alla gångarter och har förstaklass föräldrar. Han är välutbildad, har tydligt separerade gångarter och är regelbundet riden för instruktör. Han är trevlig i all hantering och är van att både gå i lösdrift och stå på box.

Thor är en okomplicerad häst som är väldigt lätt att tycka om och är i full kondition. Thor passar till dig som antingen vill ha en lyxig ridhäst eller en fin häst för tävling. Vi har tävlat lite smått och har fått fina poäng och i princip alltid blivit placerade. Han är en riktig tölthäst och har kapacitet att utvecklas och bli ännu bättre.

Det går lika bra att rida ut ensam som i grupp på honom men han kan bli lite osäker och ”tittig” när han rids ut själv. Är det bara en lugn och bestämd ryttare så gör han som han blir tillsagd. Det finns inga olater i denna häst och han skulle aldrig göra något för att vara dum. Thor kan ridas av alla men kan testa orutinerade ryttare genom att till exempel stanna och inte vilja gå fram. Han är dock lätt att väldigt lätt övertala. Thor har medelvilja med tydlig broms.

Det finns så mycket att skriva och berätta om denna fantastiska häst så hör av er för mer information. Vid seriöst intresse kan både fler bilder och film ordnas.

Telnr: 070-2818796

Pris  95 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Emelie  
Ort  Täby 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören Emelie
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.