Läromästare

Inlagd: 2018-04-16    Annonsid: 1065538
Läromästare. Hästar säljes
Läromästare. Hästar säljes
Läromästare. Hästar säljes

Inriktning: Hoppning  |  Typ: Övriga  |  Storlek: C-ponny  
Kön: Valack  |  Födelseår: 1998  |  Mankhöjd: 140 cm  
Tävlingsnivå (Dressyr): Lätt B  |  Tävlingsnivå (Hoppning): 100 cm  
Temperament: Pigg, utan att bli het. Väldigt reglerbar.
Namn: Pamir II  |  Pris: 30 000 kr
Nu har det blivit dags för mig att sälja Pamir. Han har varit min bästa vän under fem härliga år och han har lärt mig allt jag kan, från hoppning och terräng till dressyr.

Pamir är en fantastisk läromästare. En maxad c-ponny, New forest, skimmel som älskar att bada och att galoppera i skogen. Supercool med hovslagare, på tandkoll, vid lastning, i trafik. Han är låg rang i hagen och kommer alltid när man ropar. Han är lugn och trygg men jätterolig att rida. Anpassar sig fint efter ryttaren.

Under dessa år har vi tävlat LB med goda resultat samt startat LA. Hoppar medelsvår på träning. Pamir har god kapacitet i dressyren men på grund av att jag mest tyckt om hoppning har vi aldrig tävlat. Jättefin i dressyren, kan alla skolor. Pamir tränas regelbundet för tränare i både hoppning och dressyr. Alltid pigg och glad på träningar. Suger tag i hinderna och älskar att träna. Han är i god form men har inte tävlats sedan i höstas pga tidsbrist.

(vid intresse av filmklipp hör av er)
Vi är väldigt måna om var han hamnar. Hästvana föräldrar och mycket utevistelse med kompisar i hagen är ett måste.


Pris  30 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Maria Bengtsson 
Ort  söderåkra 
Län  Kalmar 

Mejla annonsören Maria Bengtsson
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.