Underbar ponny

Inlagd: 2018-04-16    Annonsid: 1065544
Underbar ponny. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Övriga  |  Storlek: C-ponny  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2011  |  Mankhöjd: 138 cm  
Tävlingsnivå (Hoppning): 90 cm  
Temperament: Frammåt, snäll, pålitlig, stort hjärta
Namn: D  |  Pris: 70 000 kr
Vi börjar leta efter ett nytt hem åt vår högt älskade familjemedlem Drömmis. Hon är en C-ponny som är född 2011. Irländsk sportponny utan stam.

Vi köpte henne direkt när hon kom till Sverige via försäljningsstall. Och har snart haft henne i 2år. Dottern är lång och ska gå över till storhäst, och vi börjar i god tid leta nytt hem åt vår fina tjej.

Drömmis hade redan ngr tävlingspoäng med sig ifrån hoppning på Irland. Där gick hon även någon fälttävlan.

Dottern har tävlat upp till LB felfritt med henne här hemma. Och hon har segrar och placeringar redan i de få tävlingarna som de har gjort tillsammans i LC+ hoppning.

Senaste tiden har de inte tävlat så mkt då vi har satsat på dressyr träning och stärka ponnyn på olika sätt. Tränar dressyr för Camilla Axelsson/Stall Axelsson.

Drömmis får massage 1 gång i kvartalet av Göran E Larsson då jag tycker det är viktigt att kolla igenom hästen regelbundet. Hon är vaccinerad och avmaskad. Tänder kollade.

Hon har skor på alla 4 hovar, fina hovar. Aldrig haft en tappsko. Mkt snäll att sko.

Hon är jätte snäll att hantera på alla sätt och vis. Sko, lasta, klippa, står fint i släpet, gnäggar välkomnande när hon ser att man kommer till stallet.

Rids ut ensam eller i grupp, kan stå lugnt själv i stallet eller hagen när kompisarna rids.

Min dotter rider ut på henne ensam lång rundor i skogen. Hon älskar att komma ut i naturen och stora traktorer kan lätt passera utan att hon bryr sig.

Har säkert glömt massor.. vill ni veta mer maila som första kontakt!
Har massor av filmer att skicka vid intresse.
Skulle passa en tjej eller kille som haft egen ponny några år. Och inte kommer direkt ifrån ridskola. Drömmis vill alltid göra rätt för sig och gör allt för sin ryttare oavsett vad. Men hon är ingen ponny som man bara ”åker” på.

Pris  70 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Nicole 
Ort  Svedala 
Län  Skåne 

Mejla annonsören Nicole
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.