Trevlig familjeponny, välj inriktning själv

Inlagd: 2018-04-16    Annonsid: 1065549
Trevlig familjeponny, välj inriktning själv. Hästar säljes
Trevlig familjeponny, välj inriktning själv. Hästar säljes
Trevlig familjeponny, välj inriktning själv. Hästar säljes
Trevlig familjeponny, välj inriktning själv. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Övriga  |  Storlek: C-ponny  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2001  |  Mankhöjd: 139 cm  
Tävlingsnivå (Dressyr): Lätt A  |  Tävlingsnivå (Hoppning): 70 cm  
Namn: Yossan  |  Pris: 50 000 kr
Till Salu men först på prov.
Yossan, ett trevligt C-ponny (139,5 cm) sto född 01. Har tävlat med tidigare ägare i dressyr, hopp och fälttävlan. Upp till LA:1 dressyr med placering, P70 med vinst, LC med placering. (se tävlingsdatabasen på Yoche). Inte tävlad hos oss pga ryttarens ointresse.

Hos oss har hon varit med på lektioner på ridskolan, härliga skogsturer, badat i sjön, tagit pass på ridbanan. Även riden av liten vuxen.
Yossan är en välutbildad ponny som kan utbilda en ny liten ryttare eller fortsätta tävlandet med ngn som är en bit på väg. Vår dotter har lärt sig otroligt mkt under de 1,5 år vi haft henne.

Yossan är snäll i all hantering, kan vara själv i hage o stall. Går att rida ut ensam o i grupp. Lätta att spola o sko. Lättlastad o lätt att ha med på nya platser.

Yossan är en pigg liten ponny som gärna vill motioneras många dagar i veckan. Men är inte dum om hon stått heller. Men som alla hästar blir hon lydigare om hon rids kontinuerligt.

Detta beslut är mkt jobbigt för vår dotter varför vi vill göra det i två etapper. Först låna ut henne på prov i en-två månader innan en försäljning. Helfoder är inte aktuellt då vi vill att de som lånar henne är intresserade av att köpa henne.

Priset är diskuterbart vid provridning.

All hennes utrustning ingår:
Hopp och dressyrsadel, inkl säkerhetsstigbyglar, sadelgjordar o flera vojockar. Två träns, tre bett (tredelat tränsbett, Pessoa, Baby pellham). Flera uppsättningar benskydd. Flertalet täcken (vinter, regn, fleece, länd, flug)

Ring 072-7423123 eller skicka meddelande om det låter intressant. Filmer kan skickad.


Mor o dotter häst
Läromästare
Skäck
Fälttävlan

Pris  50 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Ann 
Ort  Tibro 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören Ann
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.