Trevlig storhäst sökes

Inlagd: 2018-04-16    Annonsid: 1065562
Trevlig storhäst sökes . Hästar säljes
Trevlig storhäst sökes . Hästar säljes

Inriktning: Dressyr  |  Storlek: Hästar 160-170 cm  
Pris: 45 000 kr
Jag söker en häst att bygga en långsiktig och god relation med då jag nu kommer avsluta mina studier inom hästhållning och således vill ge mig in på nya häst-utmaningar.
Det huvudsakliga målet med individen är att starta MSV B dressyr, men hur lång vägen dit är spelar ingen större roll. Med andra ord är jag öppen för förslag både vad gäller yngre hästar, äldre hästar, färdigutbildade eller projekt, detta eftersom att jag prioriterar kemi mellan mig och individen i första hand. Jag är framförallt ute efter en trevlig häst att möta och umgås med i stallet!
Ser med stor fördel att hästen är P.R.E eller av annan iberisk ras, dock ej varmblodstravare eller ponny.

Jag erbjuder ett hästkunnigt och kärleksfullt hem med goda kontakter/tränare omkring mig. Här i stallet finns möjlighet till långa utevistelser, hästkompisar, stora hagar och en lugn stallmiljö.
Som hästägare värdesätter jag mångsidig och varierad träning samt god relation framför prestation, därför ser jag gärna att hästen trivs med exempelvis pyssel på stallgången.

Mejla gärna för mer information och berätta vad du har att erbjuda.

Pris  45 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Caroline Matscheko 
Ort  Älvkarleby 
Län  Uppsala 

Mejla annonsören Caroline Matscheko
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.