Läromästare säljes/bytes

Inlagd: 2018-04-16    Annonsid: 1065585
Läromästare säljes/bytes. Hästar säljes
Läromästare säljes/bytes. Hästar säljes
Läromästare säljes/bytes. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Övriga  |  Storlek: C-ponny  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2005  |  Mankhöjd: 138 cm  
Namn: Daisy 696  |  Pris:  150 000 kr
Daisy är den perfekta ponnyn för dig som vill både hoppa och rida dressyr, eller varför inte fälttävlan. Hon har kapacitet inom båda grenarna men mest tävlad dressyr på senare tid på grund av ryttarens intresse. Tävlad och har vinster upp till FEI dressyr och deltagit vid SM 2016 & 2017. Tidigare tävlad LB hoppning och med rätt träning kan hon gå minst samma klasser igen.

En trevlig ponny som är snäll i all hantering, så som att klippa, duscha, lasta och ha med på meeting. Hon är pigg och väldigt positiv till arbete. Van att rida ut både ensam och i grupp.

Nya filmer från både hoppning och dressyr finns.

Vid ett eventuellt byte så söker jag en häst som minst gått msvC, helst i liknande prisklass men kan även tänka mig att betala mellanskillnad.


Pris   150 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Emma Gustafsson 
Ort  Falun 
Län  Dalarna 

Mejla annonsören Emma Gustafsson
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.