Irländsk sporthäst - en riktig Lady - allround.

Inlagd: 2018-04-16    Annonsid: 1065610
Irländsk sporthäst - en riktig Lady - allround.. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Övriga  |  Storlek: Hästar 160-170 cm  
Kön: Sto  |  Födelseår: 2004  |  Mankhöjd: 160 cm  
Tävlingsnivå (Dressyr): Lätt A  |  Tävlingsnivå (Hoppning): 110 cm  
Temperament: Stabil, framåt, trevlig
Namn: Lady C  |  Pris: 75 000 kr
Säljer ett välstammat sto e. Captain Clover ee. Clover Hill född 2004 på grund av ekonomiska skäl. Saker och ting blir inte alltid som man hoppats på och hon har enbart varit i min ägo i 4 månader. Det är med stor sorg då detta är en kanonhäst!

Ett supertrevligt sto som är väldigt trevlig att hantera och rolig att rida. Känslig för hjälperna. Otittig, mycket stabilt psyke. En bra övergångshäst. Utbildad LA-nivå och har innan min ägo tävlat upp till 110 cm i hoppning. Har haft föl. Duktig i flock och cool i nya miljöer. Inga problem att lasta.

Nyligen genomgått 2 opartiska besiktningar i samband med mitt köp, nyvaccinerad (hästinfluensa, stelkramp och botulism), fixat tänderna och är nyskodd. 

Sägs vara inkörd men har ej testat detta själv. Nyligen igångsatt men ej i full kondition. Hon har mildare sadeltvång. Finns utpassade sadlar och övrig utrustning att köpa till.

Film finns.

Hemmet viktigare än priset. Lånas EJ ut på foder. Enbart seriösa intressenter gör sig besvär!

Skicka ett mejl eller slå en signal till 0704-163851.

Pris  75 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Linda 
Ort  Göteborg 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören Linda
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.