Unghäst sökes!

Inlagd: 2018-05-14    Annonsid: 1069767

Kön: Valack  
Hej nu tänkte jag börja leta efter en liten kompis för att utbilda och sedan hitta det perfekta för alltid hemmet åt. Är väldigt noggran med vart hästarna hamnar.
Vad söker jag för häst då? Jo hästen jag söker får vara från B-ponny till D-ponny, ska vara valack alltså ingen hingst av intresse och inget sto för den delen heller. Som rubriken lyder vill jag helst att det är en unghäst då det är jag som vill utbilda så allt ifrån 2-4 år ungefär är intressant. Kan även tänka mig en lite äldre häst med något undantag.
Jag själv som person är en som förstår hästen och låter utbildningen ta den tiden den tar, har just nu två hästar som är mina egna som jag tränare, en ung som är under utbildning och en 25 åring som är utbildad och rids numera bara för att hålla kondisen uppe. Låter detta intressant, eller undrar du kanske något mer om hur jag kommer att jobba med nya hästen är du mer än välkommen att skicka ett Mail. Har videos från när jag tränar båda mina hästar om ni skulle vara intresserad av att se det också!
Max pris just nu är 10.000
Skicka ett Sms eller Mail om du tycker detta låter intressant, kan även berätta mer om vart hästen kommer hamna eller om ni har några frågor!

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Denise 
Ort  Söderhamn 
Län  Gävleborg 

Mejla annonsören Denise
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.