Valack 2 år

Inlagd: 2018-05-16    Annonsid: 1070041
Valack 2 år. Hästar säljes
Valack 2 år. Hästar säljes
Valack 2 år. Hästar säljes

Inriktning: Allround  |  Typ: Varmblod  |  Storlek: Hästar 160-170 cm  
Kön: Valack  |  Födelseår: 2016  |  Mankhöjd: 162 cm  
Temperament: Bra
Namn: Jason  |  Pris: 55 000 kr
Jason är en swb som är breedersansluten. Pappa är Emelie Nyreröds fina tävlingshäst Elholms Bonito. Morfar är Rosevelt som deltog i senaste OS för USA. Han är nu två år och är hanterad därefter. Vi har spolat ben , åkt transport, longerat lite. Han har haft sadel på sig en gång utan nämnvärd reaktion.han har också gått med som handhäst några gånger. Jason är uppfödd i flock med alla möjliga åldrar och har då fått fri tillgång till grovfoder. Han har stått i box...även själv i stallet och även lite i spilta. Han är regelbundet verkad, avmaskad och vaccinerad, både stelkramp och hästinfluensa.
Jason är välbyggd med bästa hovarna i stallet. Han har trevliga lagoma gångarter med bra balans och takt. Jason är i grunden trygg med en positiv känslighet som gör att han flyttar lätt för tryck och är uppmärksam. Lagom egen motor. Tror han blir närmare 170cm...är idag ca 162cm. Dock är han ingen grov häst så han blir inte bred att sitta på. Exportröntagad i år utan anmärkning.
Pris är plus moms.
Han kan gå kvar på bete under sommaren gratis.
Anette 0709659663

Pris  55 000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Rosenlunds Gård 
Ort  Lidköping 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören Rosenlunds Gård
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.